Bolmen 2005

Ja så vad det då dags för Bolmen 2005. Bilen laddad med en massa ombyteskläder och skor för det skulle bli så dåligt väder.
Var på plats ca: 16.00 på fredag och redan då var ett par loppisbord "på g" och inget regn här inte...

Mats SM7BUA informerade om pastavagn, parkeringsplatser m.m. via PA-anläggning och på lägerfrekvensen 145.250, här assisterad av Roland SM6EAT. Vid 18-tiden höll Mats en liten invigning av Bolmen 2005.

Glädje i matkön på fredagskvällen, kan det bero på att det utlovade regnet höll sig borta eller? Blåa skyar, härligt.

Hur bevisa solsken, jo ta en bild på din egen skugga. Alla trivdes, även de fyrbenta..

 

Lördag.

Efter en natt med åska och kraftigt regn var det dags för lördag morgon och strax efter 07.00 började de första loppistånden plockas upp och sedan anlände den ena säljaren efter den andra. Inget regn....

Lite senare på förmiddagen var det en hel del folk som var och letade efter fynd. Fortfarande inget regn...

Kön till incheckningen. Ni gissar rätt, inget regn nu heller...

SRS, Lannabo och Mobinet hade packat upp godsaker, här står borden och väntar på insläpp 09.00

Portarna öppnades och sedan vad det en jämn ström med folk mest hela dagen.

ESR och SSA höll till i receptionen med föredrag och försäljning.

Koncentrerade lyssnare vid ESR:s föredrag.

Det fanns en utställning av äldre radioutrustning med guide i uniform.

Ja sedan blev det lördag eftermiddag och jag var tvungen att åka hemåt. När jag packade bilen kom jag på att jag inte behövt ta till regnkläder eller ombyte vare sig av kläder eller skor trots att jag varit ute nästa hela tiden. Det kom några regnstänk ett par gånger mitt på dan och det var lite blåsigt men det var egentligen inget att bry sig om. Jag var ju inställd på riktigt skitväder så för min del var det toppenbra.

Tack till arrangörerna av Bolmen fieldday. Ni har haft naturen, campingvärdar och allt annat emot er med ni har kämpat på och lyckats bra.

Tack till besökarna. Utan er kommer ju inte killarna att orka fortsätta att arrangera så det är toppen att ni visar er uppskattning och kommer.

Till er som inte kom på grund av "att vädret skulle ju bli så dåligt". Ja vad skall man säga. Har man ett genuint intresse för loppis/fielddays så spelar väl inte vädret något roll eller? Arrangörerna har lika mycket jobb oavsett om det blir bra eller dåligt väder och det bästa sättet att visa dom uppskattning på är att besöka arrangemanget. Bättre att säga att man inte är intresserad än att skylla på vädret kanske?  Hoppas ni har en kompletterande hobby som knyppling, virkning eller annat som ni kan ta till på regniga dagar som passar de "kärringar" ni är HI

Vi syns på Bolmen 2006 för det blir väl en sådan och ni kommer väl då????

Janne / SM5SUH

Startsida