Klicka på bildsviten för att se bilderna i större format. Det tar lite tid men det kan det vara värt.

Runt omkring oss fanns det mat och glada människor, DEW fixade korv på dagen och drog igång en lite mera rejäl middagsfest framåt kvällningen. Se nedan på bilderna.

Annars var det väl så att den mesta tiden gick åt att gå runt och kolla på vad som såldes. Själv hade jag inte tid med att sälja sakerna jag hade med mig för jag sprang runt och tittade på allt annat i stället :-) Vissa provade att köra telegrafi med vänster fot, QLF

Sedan var det ju lotterier, femkamp och lite annat smått o gott som hände under dagen.

Det var ett antal datorer på plats och körde test, förlåt mitt ordval men för min del går gränsen för radiokörande när det är en dator som sköter körandet och inte operatören själv. De hade satt upp en riktigt ordentlig antennpark som bestod i dels ett par beamar som jag glömde ta kort på, sedan en vertikalantenn, modell klurig och fyra fasade vertikaler (för 40 meter ?) nere på strandkanten.

Ja, dagen gick och kvällen kom. Trevligt folk kom och gick. Det pratades om radiokörning från bil och stabilt, snackades om vad den hade gjort eller inte gjort, kort sagt, det var trevligt. Framåt kvällen packade jag ihop och åkte upp till stugan och senare fick jag höra att RME o SMS kört test under några timmar på natten. Söndagen kom med ett fruktansvärt regnande så jag tog det lugnt i stugan och åkte hemåt vid middagstid. Inget radiokörande blev det på hemvägen då man hade fullt sjå att hålla koll på vägen (ån). Helt klart återvänder jag till Bolmen nästa år och jag hoppas att vi blir flera, många flera än i år.